El Diari Vermell De La Carlota Empuries Narrativa Book PDF, EPUB Download & Read Online Free

El diari vermell de la Carlota

El diari vermell de la Carlota

Author: Gemma Lienas
Publisher: Grupo Planeta Spain
ISBN: 8497877853
Pages: 256
Year: 2012-04-02
El diari vermell de la Carlota només és per a tu si penses que la sexualitat és una activitat natural de les persones, molt lúdica, que permet una gran comunicació i complicitat i que, en ella mateixa, no té a veure amb actes dolents ni bons.El llibre que tens a les mans no és ben bé una novel·la ni tampoc un diari. És un llibre amb uns capítols novel·lats, en els quals la Carlota estableix una relació sentimental i sexual amb en Flanagan (el famós detectiu de llibres com No demanis llobarro fora de temporada), i amb uns altres capítols en què, amb l`excusa d`un diari, la Carlota va exposant tot el que aprèn sobre la sexualitat i, de retruc, sobre els sentiments.En els capítols novel·lats, hi podràs llegir escenes entre la Carlota i en Flanagan que et permetran fer-te una idea de com són les relaciones sexuals quan una persona s`hi inicia.En els capítols de diari, hi podràs resoldre dubtes, o fins i tot omplir autèntics cràters d`informació, pel que fa a temes com els genitals, la resposta sexual, el primer coit, els mètodes anticonceptius, l`embaràs, l`homosexualitat, les malalties de transmissió sexual, les disfuncions sexuals i altres qüestions referents a la sexualitat.
El gran llibre de la Carlota

El gran llibre de la Carlota

Author: Gemma Lienas
Publisher: Grupo Planeta Spain
ISBN: 849787661X
Pages: 568
Year: 2010-06
Si encara no coneixes la protagonista d'El diari lila de la Carlota, Així és la vida, Carlota i El diari vermell de la Carlota, et falta algun d'aquests llibres o t'encanta la idea de poder-los tenir tots tres junts, aquesta és la teva oportunitat! A través d'aquestes pàgines podràs acompanyar la Carlota en el seu primer amor, la separació dels seus pares, les converses interminables amb la seva millor amiga, la Mireia, la descoberta de la situació de la dona en el món d'avui... i, sobretot, aprendre a afrontar les situacions de la vida amb energia i sentit de l'humor.Atreveix-t'hi!
El diari blau de la Carlota

El diari blau de la Carlota

Author: Gemma Lienas
Publisher:
ISBN: 8497871693
Pages: 207
Year: 2006-01-01
Has tingut mai un nòvio que et tingui massa controlada, que s'enfadi si surts amb les amigues, que t'enviï més de 25 sms durant l'hora del pati i es posi gelós si parles amb els nois de la teva classe? Has tingut algun amic que, sense dir-t'ho, hagi patit alguna mena de violència, ja sigui psicològica o física, a l'escola? Coneixes algun noi o noia víctima de violència a casa seva?Després de les aventures amoroses amb en Flànagan i en Koert, i amb ganes de prendre's unes vacances sentimentals, la Carlota decideix començar un diari sobre la violència de gènere, un problema que fa segles que existeix però que només s'ha fet visible en els últims anys. A partir de testimonis que va recollint, alguns d'ells molt propers, i d'informació que reb, com sempre, de la seva mare, la seva àvia i la seva tieta Octàvia, la Carlota escriu aquest diari blau que teniu entre mans, i que també parla de la violència escolar i la violència infantil, que tenen mecanismes similars als de la violència de gènere: a partir d'idees que la tradició dóna per bones, algunes persones es creuen superiors a unes altres, de les quals abusen.
El diari groc de la Carlota

El diari groc de la Carlota

Author: Gemma Lienas
Publisher: Grupo Planeta Spain
ISBN: 8497876202
Pages: 152
Year: 2010-03
"De porros, en aquesta casa, no en vull ni sentir parlar". Aquesta és la resposta que dóna, a la Carlota i en Marc, el seu pare quan li fan una pregunta a propòsit de les drogues. Però, aleshores, ¿com podrà decidir en Marc si fuma porros o no a la festa on l'han convidat? La Carlota, determinada a aconseguir-ne tanta informació com pugui, escriu aquest nou diari que tens a les mans. A partir de testimonis que va recollint i de les explicacions que rep del seu entorn més immediat i, sobretot, d'un metge del seu club de futbol preferit, la Carlota s'endinsarà en el complex món de les drogues, convençuda, com sempre, que només quan disposes de tota la informació pots realment decidir.
Rebels, ni putes ni submises

Rebels, ni putes ni submises

Author: Gemma Lienas
Publisher: Grupo Planeta Spain
ISBN: 8497873866
Pages: 160
Year: 2013-03-25
Gemma Lienas (Barcelona, 1951) és escriptora, col·labora habitualment en mitjans de comunicació radiofònics i fa classes en el postgrau d'escriptura narrativa de la Universitat de Barcelona. Entre molts altres títols, són obra seva les novel·les Anoche soñé contigo, El final del joc (Premi de les lletres catalanes Ramon Llull 2003) i les obres per a tots els públics Bitllet d'anada i tornada (Premi L'Odissea), El diari lila de la Carlota (premi Unesco per la tolerància) i El diari vermell de la Carlota, publicades per Empúries. Podeu trobar més informació a la seva pàgina web www.gemmalienas.com Rebels, ni putes ni submisesCom ser dona i rebel. Com ser dona i no haver de passar comptes amb l'Estat ni l'Església. Com ser dona i no donar per irrebatibles els criteris d'un baró, sigui un pare, un marit, un crític literari, un metge, un polític, un cap jeràrquic... Com ser dona i poder-ho dir en veu alta, sense complexos i sense pors, sense donar per bona l'autoritat de sempre, la masculina. Com ser dona sense ser ni puta ni submisa.Gemma Lienas ens ofereix una àmplia mostra dels prejudicis que minen la nostra societat i ho fa amb el talent narratiu que la caracteritza, ple de frescor i ironia, sense pèls a la llengua, per convertir en petites faules unes històries tan sinistres com reals. Rebels, ni putes ni submises és un atac directe, argumentat, intel·ligent i incisiu a la societat patriarcal que impregna el nostre món de cada dia; un patriarcat que afecta negativament tant les dones com també, i paradoxalment, els homes. Un llibre molt necessari tant per a lectores com per a lectors que no combreguen amb les rodes de molí de les nostres jerarquies, laiques o sagrades.
El diari taronja de la Carlota

El diari taronja de la Carlota

Author: Gemma Lienas
Publisher: Grupo Planeta Spain
ISBN: 8497877403
Pages: 208
Year: 2011-10-06
La Carlota se sorprèn quan una jugadora de bàsquet de l'equip contrari surt al camp amb pantalons llargs, i encara s'estranya més quan descobreix que ho fa per obligacions culturals i religioses. El seu tarannà emprenedor i sempre curiós farà que comenci un diari sobre la immigració i els drets humans. Amb l'ajuda dels seus companys i companyes de classe, anirà explicant exemples de la vida quotidiana per donar una visió global, realista i molt sòlida de la situació de les persones immigrades. I, a la vegada, revisarà com ha evolucionat el nostre país des d'un punt de vista cultural i social.
Accions i reinvencions

Accions i reinvencions

Author: Meri Torras, Meri Torras i Francès
Publisher: Editorial UOC
ISBN: 8497884728
Pages: 216
Year: 2011-11
Sota l'etiqueta lesbiana (i sovint en rebel·lia contra d'ella) hi conviuen un venta11 d'existències. La reinvenció del món passa per reinventar el terme, sense oblidar no obstant la seva genealogia, o el seu paper en d'altres genealogies. Sense memòria, qui sóc? Com podem (auto)representar l'existència lesbiana en l'arena de combat dels llenguatges? Quins codis ens són propis? La visibilitat és la nostra fita? Concebem el llibre com un laboratori de re-escriptures textuals-sexuals del terme lesbiana en el context català i el seu poder (de) dir el món, de dir-se en el món.
Kill the Next One

Kill the Next One

Author: Federico Axat
Publisher: Mulholland Books
ISBN: 0316354198
Pages: 304
Year: 2016-12-13
An audacious psychological thriller where nothing is what it seems. Ted McKay had it all: a beautiful wife, two daughters, a high-paying job. But after being diagnosed with a terminal brain tumor he finds himself with a gun to his temple, ready to pull the trigger. Then the doorbell rings. A stranger makes him a proposition: why not kill two deserving men before dying? The first target is a criminal, and the second is a man with terminal cancer who, like Ted, wants to die. After executing these kills, Ted will become someone else's next target, like a kind of suicidal daisy chain. Ted understands the stranger's logic: it's easier for a victim's family to deal with a murder than with a suicide. However, as Ted commits the murders, the crime scenes strike him as odd. The targets know him by name and possess familiar mementos. Even more bizarrely, Ted recognizes locations and men he shouldn't know. As Ted's mind begins to crack, dark secrets from his past seep through the fissures. Kill the Next One is an immersive psychological thriller from an exciting new voice.
Vull ser puta

Vull ser puta

Author: Gemma Lienas
Publisher: Editorial Empúries
ISBN: 8497871987
Pages: 144
Year: 2006
El títol daquest llibre vol ser una provocació per tots aquells que estan a favor de legalitzar la prostitució, una invitació a la reflexió més enllà dels titulars mediàtics i una manera. A Vull ser puta l'autora explica com la "professió" més vella del món dignifica els proxenetes i els compradors de sexe, però no les prostitutes i argumenta per què la compra de sexe és una activitat incompatible amb els Drets Humans i terriblement injusta per a les persones més desafavorides. Aporta dades, explica les diferents maneres d'abordar el problema al món i quins resultats ha donat, i tracta de buscar solucions alternatives.Incisiva i sarcàtica, persuasiva en el combat dialèctic, única per combinar arguments i exemples, històries reals i imaginades, insuperable per convèncer sense avorrir, Gemma Lienas, que ja ens va sorprendre amb les seves opinions sobre el món a Rebles, ni putes ni submises, ens torna amb una mirada lúcida i lúdica sobre un tema de molta actualitat.
Circus Mirandus

Circus Mirandus

Author: Cassie Beasley
Publisher: Scholastic UK
ISBN: 1910002585
Pages: 186
Year: 2015-06-04
Micah's grandfather is gravely ill. He tells his grandson about a mysterious magic circus he visited as a boy, where he was promised a miracle by a man who can bend light. Micah is determined to find out the truth of the Circus Mirandus before it's too late, but he'll have to wrestle with giant white tigers - and his wicked aunt - along the way.
Pornografia i vestits de núvia

Pornografia i vestits de núvia

Author: Gemma Lienas
Publisher: Empuries
ISBN: 8497872010
Pages: 137
Year: 2007-01-01
Hi ha qui considera que la societat en què vivim és justa i paritària, i que les dones finalment han assolit els mateixos drets que els homes. Fins i tot n'hi ha que diuen que ser dona ofereix avantatges en determinats camps, com per exemple el laboral. Aquestes persones perceben la realitat distorsionada perquè l'observen darrere el vel d'allò après al llarg dels segles: les coses són com els han ensenyat a mirar-les i a jutjar-les. Descórrer aquest vel deformant i oferir una òptica més realista és l'objectiu de Pornografia i vestits de núvia.
Bibliografía española

Bibliografía española

Author:
Publisher:
ISBN:
Pages:
Year: 2004-06

100 Pablo Picassos

100 Pablo Picassos

Author:
Publisher: duopress
ISBN: 1938093321
Pages: 32
Year: 2015
Pablo Picasso is one of the most celebrated artists in the world, and this amusing book shows his life in a remarkably original way. By featuring 100 Pablo Picassos throughout the book, young readers will explore the artist life from his childhood, to his major contributions to modern art, and from his love for pets to his endless curiosity about life. The book also invites readers to count the Picassos all the way to a 100, adding an entertaining element to discover the life and work of the great Pablo Picasso. Guided Reading Level: N3
The Last Patriarch

The Last Patriarch

Author: Najat El Hachmi
Publisher: Profile Books
ISBN: 1847652395
Pages: 301
Year: 2012-07-05
The Last Patriarch is narrated by the daughter of Mimoun Driouch - the patriarch of the title - from his birth to her entrance into university. Mimoun believes that life on his parents' land is not his destiny" and so we follow his journey from rural Morocco to urban Catalua. Mimoun's own violent nature and paranoia leads to frustration and rage, which he duly takes out on his wife and children. "This was not his destiny - this phrase is repeated almost like a mantra for Mimoun, who truly believes he is meant for great things. However, as the years pass, it begins to sound hollow; he does not escape the limitations of the role assigned to him by the patriarchal system, but his daughter will. El Hachmi looks at the role of women within a patriarchal culture while tackling more contemporary issues such as immigration and integration, as well as the fractured identity that results from having roots in two very distinct cultures. It is at once a powerful saga of a Moroccan family and a story of a girl's struggle to find her own identity and break free of a domineering father.
Lunarium

Lunarium

Author: Josep Lluís Aguiló
Publisher: Arc Publications
ISBN: 1910345482
Pages: 112
Year: 2017-07-25
In 2008 this book, Llunari (Lunarium) was the winner of the Prize Jocs Florals de Barcelona and Josep Lluís Aguiló was appointed Poet Laureate of the City of Barcelona during the period 2008-2009. It takes up once more the theme of the uncertainty of life, and in omens and elements of fantasy, the poet reveals allegories of our everyday universe.